2017. július 9., vasárnap

The feathers of our love

Halihó! :)

Egy újabb történetemről emelném le a fátylat, amíg nem tudom megírni az Amikor-t. Ez az egyik legelső történeteimnek az egyike, amit most megújult szereplőkkel, új köntösben mutatok be nektek, hogy nyárra se maradjatok olvasnivaló nélkül. Az alábbiakban elhoztam a rövid tartalmat egy kis kedvcsinálóval.
A történet teljes mértékben kitalált, könnyed, romantikus történet - mellőzve most a számomra oly kedves krimi szálat is - amely Pilar és Xav történetét mutatja majd be. Akárcsak az Amikor, ez is többrészes lesz, terveim szerint 5-6 rész, plusz a prológus és epilógus, így a terjedelme egy kis blogregényhez közeledik. A részek szombatonként fognak érkezni és átlagosan 6-10 Word oldal között mozognak.


TÉMA: romantikus, dráma
MŰFAJ: blogregény
SZERZŐ: Tiszián

Mire számíthatunk?
  • prológus, epilógus és hosszú, kb. 5-6 fejezet
  • rendszeres publikálás (szombatonként igyekszem)
  • ölelés és hangos visítozás a kommentelőknek és feliratkozóknak ♥


The feathers of our love

Két büszke huszonéves, elcserélt bőröndök, és összetört szívek.

Pilar Estravados a saját Sorsa elől menekülve érkezik meg túl sok érzelemmel és egy fekete bőrönddel New Yorkba. 
Xavier Shepherd, híres zeneszerző és a világhírű, The Heroes banda tagja, aki egy nagy fekete bőrönddel tér haza szülővárosába.
Azt szokták mondani, mindenki a saját Sorsának a kovácsa. Azt mondják, nincsenek véletlenek. Azt mondják, egy ember sorsa képes megpecsételni sokakét. Mi találkoztunk, s te úgy döntöttél engem választasz. Miért?

1 megjegyzés: